Post by avulraseting on Feb 16, 2022 13:17:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odemknout primogemy ▞▞▞
▞▞▞ Dead Ahead: Zombie Warfare 2022 version ▞▞▞
Dobrá hra. Pro mnoho jednotek zamčených za prémiovou měnou.
Super hra
Solidní hra. Po prvních několika fázích velmi rychle získá obtížnost. Možná bude potřeba plynulejší zvýšení obtížnosti, aby se hráči povzbudili, aby pokračovali
Grafika : 7 Hratelnost : 6 / Některé úrovně jsou dostatečně snadné, některé úrovně nejsou vyvážené a je to opravdu obtížné, pokud nepopadnete ty drahé postavy a upgrady, protože je opravdu těžké vydělat coiny, vždy sleduji reklamy na mince, což ve skutečnosti není užitečné 50 /100/150 při sledování po sobě jdoucích reklam. Rozhodně se vyplatí vyhrát hru pro rychlé hráče, jako jsem já. Ps. Některé úrovně opravdu chtějí, abyste používali nějaké buffy, takže nebudete mít žádný pokrok, dokud tuto úroveň nevyčistíte.
Hra začíná lehce, ale obtížnost stoupá do bodu, kdy musíte pumpovat peníze do mikrotransakcí, abyste získali postavy, které jsou *o tolik lepší* než vaše „základní“ postavy. chvíli to byl zábavný žrout času, ale pokud hledáte hru se slušným systémem nemonetizovaného postupu, hledejte jinde.
zákaznický servis neexistuje. Měl problém s nákupem, kontaktoval zákaznický servis 3x e-mailem a chatem zákaznického servisu. neobdrželi žádnou odpověď. Jsou to 2 měsíce, co jsem udělal tu chybu. Nikdy znovu. Narazili jste na platovou zeď docela brzy a oni se evidentně nestarají o hráčskou základnu. Udělejte si laskavost a předejte tohle. Byl jsi varován. Poznámka: předchozí recenze odstraněna. To vám říká, že sledují e-maily a podobně. Někdo je doma...nezvedá telefon.
Skvělá práce 👏👍 Tu hru miluji, jen si přeji, abyste nepotřebovali tolik zlata na nákup jednotek. Ještě jedna věc, také bych si přál, abyste přesunuli potřebu schopnosti 1. policie ze tří lidí zpět na dva.
Je to takove nevyvazene, nekdy cekam desitky vterin na jednotky bez boje a pak se zase muzu klikat a furt dokola. A mapa mi po chvili hrani prijde zcela zbytecna.
Miluji hru, úžasné umění a postavy, zábavnou hratelnost, ale tato hra je příliš obtížná, chápu, že chcete dát hráčům výzvu, ale já jsem na 3. mapě a Ježíši, je to těžké. časovače jsou způsob, jak dlouho nasazovat jednotky a zombie obvykle zabíjejí jednotky, které vysíláte, než můžete poslat další. Tolikrát jsem zemřel kvůli hordě, která se jen snažila přežít a ochránit autobus. Pokud do hry nevložíte peníze, upgradování jednotek také trvá věčnost. Celkově dobrý koncept potřebuje zapracovat.
Mobile Legends: Bang Bang Hành động kywd
Hra je dobrá ale je strašně těžká bez jakého koli nákupu v aplikaci vám nepujde dohrát druhou etapu a bez sledování reklam jak to dělám já 🙂se nikam nedostanete
Elegantní hra a umělecký styl, ale má push notifikace a obtížnost toku mise je nečekaná. Mise nemusí být nutně umístěny v pořadí a mise mají podivné náhodné špičky obtížnosti.
Dobrá hra, velmi zábavná, pěkná grafika. Generování plynu potřebného ke hře však trvá příliš dlouho. Chci hru hrát hodinu, ne 10 minut, pak musím 3 hodiny čekat, než se energie doplní. Možná udělat možnost získat olejové čerpadlo, aby se plyn plnil rychleji nebo byl neomezený? Také množství mincí odměňovaných za dokončení misí je velmi malé, takže videoreklamy jsou téměř nutností, pokud nechcete trávit hodiny a hodiny hraním, abyste se kamkoli dostali.
Dead Ahead: Zombie Warfare Stratēģiskās spēles swx
Je to velmi skvělá hra...jen, že benzínový časovač je příliš dlouhý, takže jsem musel čekat asi 2 nebo 3 hodiny, abych mohl hrát znovu...
odinstalován. jeho tempo tak pomalu, váš záměr koupit vše za skutečné peníze nebo sledovat všechny doplňky, abyste po první fázi dosáhli pokroku. Odemknutí postav stojí více než 1 000 zlatých a za dohrání mise získáte pouze 7 až 10 zlatých, pokud nechcete sledovat přidání po každé hře, kterou hrajete. a bude to vypadat omezeně tím, že vám dá malý bonus za sledování a přidá se, když poprvé dokončíte úroveň. je to jako tahání zubů, aby si upgradoval nebo postavy. úrovně byly zábavné
Super hra
Hra vypadá roztomile. Nikdy nerozumím cenám v těchto hrách. Na seznamu PvP, pokud jste špičkou v lize v horní závorce. 800 mincí. Dost na to, abyste si koupili dvě granola bary, které vypadnou z normálních map. Dostanete asi 10 mincí na mapu. Stýská se mi po těch dnech, kdy jsem si jen kupoval hru. Lov velryb nás zničil. R.i.p.
Velmi dobrá hra. Ale paywall je příliš vysoký na to, abyste si hru užili.
Tuto hru jsem si stáhl jako hru na dlouhou cestu autem. Začalo to zábavně bez jakýchkoli vynucených reklam, i když existuje libovolný časový omezovač postupu ve formě „plynu“, který lze obejít sledováním reklam. Chápu, vývojáři musí taky jíst. Dávám hodnocení 1 hvězdičkou za to, že jsem v reklamě lhal. Toto ve skutečnosti není offline hra a nefunguje bez internetu. Jak jsem řekl výše, neexistují žádné nucené reklamy, takže opravdu nevidím důvod.
Nehratelné jestli chcete hrát poctivou cestou - nedívat se na reklamu za peníze nebo si rovnou kupovat, někdy opravdu neférové, že začátek na vás vyběhnou hodně silní protivníci a nemáte šanci poslat boj ani tu nejlevnější postavu. Dost nevyvážené, ale nápad a grafika dobrá.
Je to opravdu dobrá hra, nechápejte mě špatně, ale je otravná, když mě občas neustále připojuje ke google play a když se to zasekne
super hra krásné umění
Dead Ahead: Zombie Warfare Stratégiai játékok tbh
Hra je skvělá, zatím nevidím žádné velké chyby nebo závady. Hra je opravdu skvělá, zahrnuje hodně strategie a rychlého myšlení. I když výroba vody by mohla být rychlejší Celkově je to skvělá hra
Slušná hra, ale jste zcela vydáni na milost a nemilost jednotkám. Určité úrovně jsou pro 3 hvězdičky prakticky nemožné, protože nepřátelské jednotky jsou příliš silné, nebo vaše jednotky přímo ignorují a spěchají na autobus. Líbí se mi začátek, ale později jsou úrovně těžší a těžší pro to, jak vaše jednotky postupují.
Dead Ahead: Zombie Warfare Strategy uong
Takže v současné době jsem uvízl na úrovni, protože SOTVA vám to dává dobré jednotky vědět proč, PROTOŽE VĚTŠINA Z NICH JE ZAMKNUTA ZA PAYWALLEM, když se podíváte do sekce pro výběr jednotek. Samozřejmě si všimnete nedostatku jednotek, které nemají paywally, ALE stojí tuny coinů, většinou KAŽDÝ, kdo hraje hru, spoléhá na gernander, PROTOŽE nedostatek jednotek. Skutečnost, že vás nutí utrácet SKUTEČNÉ ŽIVOTNÍ PENÍZE, abyste získali coiny a dolary, pokud se tam podíváte mrtvě dopředu předchozí hry, je VÝPLATNOU.
Potřeba optimalizace
Velmi zábavné, ale hned je to docela náročné. Kromě toho je to zábavná hra. (Aktualizace) všechny nabídky, které se objeví, jsou 50 babek nebo více, nechci tolik utrácet! Zadejte prosím několik nabídek, které mají hodnotu 5 nebo 10 babek, více lidí vám koupí položky, pokud to nebylo tak drahé!!! Do velké míry... (Další aktualizace), takže ano, jsem s touto hrou skoro hotový, nic jiného, než rovnou shrábnutí peněz, prodej balíčků za 50 $ s předměty, které za to vůbec nestojí. JSI STRAŠNÁ!
Líbí se mi tato hra, ale prosím udělejte offline mod díky0
Událost hordy, která se stane asi po 1 minutě, je pravděpodobně nejhloupější funkcí, kterou jsem ve hře viděl. Už tak je dost těžké dostat se na barikádu, ale když máte tak málo času, než se vás hra rozhodne podělat, velmi rychle to vysává zábavu.
Je to nejlepší hra na světě
Opravdu jsem chtěl tuto hru mít rád, ale postup je velmi pomalý a omezený, zvláště když je potřeba sledovat tolik reklam, abyste získali ve hře peníze a plyn, abyste hru mohli hrát plynule. Hra má dobrou pixelovou animaci, dobrou herní mechaniku a zvuk, a pokud by hra měla plný herní zážitek za 20 $ nebo 30 $, koupil bych si ji.
Líbí se mi grafika, hratelnost a "hudba" (jako jedna skladba, ale je dobrá). Velmi reklamní. Těsné zdroje, takže vás nutí sledovat reklamy tímto způsobem. Kampaň je neohrabaná, není mnoho variant životaschopných strategií a ceny postav jsou úžasně směšné (zlevněte je a přidejte více rozmanitosti, jako jsou vizuální alternativy. Narážet do zdí obtížnosti a upgradovat předměty není legrace; systém je spletitý a strhávají peníze (chvilková zábava se skrytými Grenadier je příliš suverénní v Pvp meta. Jinak 4.5
Dead Ahead: Zombie Warfare உத்தி htw
No, hra je velmi dobrá pro mobilní hru, ale PALIVOVÝ SYSTÉM RUŠÍ ZÁŽITEK HRY, a proto bych rád požádal o dokončení nebo opravu tohoto palivového systému Anthony M.
Hra je docela dobrá, žádné reklamy, pokud se na konci úrovně nepodíváte, že je potřeba aktualizovat peněžní systém, takže je tu více peněz na nové jednotky, které jsou opravdu dobré, jako je přidání juggernauta s mini pistolí, která se trochu nabije a má hodně hp. Přidejte jednotky, které vypadají za nemocnými. Přestaňte znervózňovat peněžní systém. Pořiďte si hazmat jednotku, která má lék na infekci, kterou lídé vypouštějí takové věci
zatim dobře
Velmi dobrá hra
Hra je zábavná, ale jako u většiny společností se zdá, že zisk je prioritou spíše než zpříjemnění hraní.
Skvělá hra utratila 5 $ a poté se reklamy staly nesledovatelnými. Nemohu sledovat reklamy, abych získal coiny za 3 hvězdičky a první dokončení. Reklamy zamrznou a přinutí mě hru uzavřít a vrátit se bez odměn. 1 hvězdička za 0 fungujících reklam. Chybí vám tolik coinů, které jsou nutné k upgradu. Velmi pomalé bez reklam. Nyní jsou odposloucháváni. Více než smutné.