Post by avulraseting on Feb 16, 2022 13:20:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bendy in Nightmare Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bendy in Nightmare Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод више ресурса ▞▞▞
▞▞▞ Bendy in Nightmare Run 2022 version ▞▞▞
Волим ову игру Увек сам био фанатични фан пошто је игра изашла. Свиђа ми се концепт и ова игра чини да се осећам као да сам у епизоди цртаног филма због чега се осећам још боље, ово је све моје мишљење, али предлажем да играм ову игру Знам да има неких кварова као што је када се додавање заврши и игра је потпуно искључена, игра је веома добра. Хвала програмерима што су ову игру направили посебно меснатима који су смислили ликове, савијати демона мастила, вука Бориса, Алице Англе, и више
Огласи након сваког нивоа.
Ово је сјајна игра! Једини проблем је ово: заостајање! На трећем нивоу у сандуку, испалио је гомиле од три новчића, а моја игра је изненада заостала и нисам могао да је избегнем! МОЛИМ ВАС да поправите ово. МОЛИМО ВАС.
Не можете ништа да видите, а многе ствари су јефтине, као што понекад нема упозорења за препреке.
Била је добра игра, али сада ми стално говори да поново преузмем, али када то урадим говори исту ствар и не дозвољава ми да играм!!!
🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😠😡😠😡😠👎👎👎👎👊👊👊👊👊👊✊✊✊✊👎👎👎👎👎👎👎👎 👎👎👊🧟♂🥦🥦🥦🥦🥦🌽🌽🥦🏴🏴🏴🏴🏴🇺 🇳🇻🇳🇺🇿🇻🇮🇹🇻🇻🇮🇹🇼🇻🇳🇹🇼🇻🇳🇻🇮🇹🇼🇿🇦🇹🇻🇿🇦🇹🇬🇾🇹🇻🇬🇻🇦🇻🇮🇻🇦🇻🇮🇻🇦
Ово је веома добра игра и мислим да су све игре које праве. Сумњам да ће ово прочитати, али ид лоооввее савитљива РПГ игрица за мобилни. У сваком случају, ово је одлична игра
ово је најбоља игра икада, има само један проблем који ме неће пустити у игрицу. Скинуо сам је пре него што сам могао да је играм тада, али сада не може чак ни да прође кроз почетни екран са поруком ух ох, постоји проблем, само сам обрисао и поново инсталирао игру и још увек постоји исти проблем, поправите ово. Ја стварно волим тгис игру и волео бих да је играм
Не свиђају ми се контроле. Осећа се као да се ликови полако крећу. И када почнем следећи чин, увек се смањи јачина звука. А укупна поента игре је збуњујућа. Зашто беже? Да ли би то требало да буде нека врста "ноћне море" коју имају, отуда и наслов? Не разумем.
Некако је добро понекад можете изгубити, а онда понекад победите, па наставите и идете даље. Зауставио се на крају и поново нивое.
Ниво 3 изузетно заостаје када непријатељски пројектили падају тако лоше да се лик неће померити и приморан је да буде погођен
графика је била лепа, али механика игре је била крута и није баш реаговала. наравно да бих *могао* да играм даље и скупљам новчиће или било шта друго и да видим да ли то чини игру течнијом, али сумњам у то.
Натерало ме је да избришем све своје апликације и морао сам да платим да уђем, а онда је био црни екран када сам отворио апликацију. Мислим да је то смеће
Сваки пут када идете на сцену морате да гледате рекламу? Ова игра је срање. Деинсталирајте га због тога колико дуго трају ти глупи огласи. Разумем да гледам оглас за додатни пасуљ, али после сваке фазе? Какав бузз килл цове.
Свиђа ми се графика и све што је прилично кул, али још увек постоје неке грешке које стварно желим да превазиђем у бенди ходању по дасци када сандук испали 3 пешчане ствари или шта год то толико заостаје за мојом игром да сам је инсталирао и и ја не могу чак ни да победим Ацт 3 Тхе Ливинг нигхтмаре и такође када када изаберем оглас изгубим звук игре да бих вратио звук морам поново да покренем апликацију, али и даље јој дајем пет звездица за графику, настави са добрим рад😉
У чину 4, када груди баци те ствари, заостаје и поново покреће своје, молим вас, поправите
Мислим да је ова игра веома кул, тако се забављам сваки пут када је играм. Али било би много боље када би вам се свидела цела Батим игра на мобилним уређајима, као што је јумпсцарес све тако, у суштини целу кбок игрицу на мобилни. Управо сам схватио колико сам лош у објашњавању ствари.
Веома лепа игра, али осећам шта је конзерва, могла би да буде мало изражајнија.
Ништа се не дешава у главном менију. Не могу да додирнем слику на којој пише „Бенди хода по дасци“.
хеј за 11 сати за фон батим јеее
смеће. Само скините ово из продавнице јер очигледно не покушавате да поправите своју игру и уштедите свима мало времена.
Ја сам у 3. чину и сваки пут када чудовиште са пипцима у грудима три пута заредом испали пљувачку, заостаје и као резултат сам погођен. Такође, од 2. чина нема звука.
забавна игра, док не дође до другог дела побеђивања шефова, почиње да заостаје када он пуца на 3 шта год у ваздух сваки пут када ударе о тло постоји заостајање у њој и отежава добијање бонуса без штете. Поправи то искрено ме тера да престанем да играм
ТАКО ЈЕ СУПЕР🖤🖤🖤
Споро, тешко, досадно. Тако ћу описати своје искуство.
Bendy in Nightmare Run Arcade gfx
Добра игра осим две ствари када испуца три ватрене лопте, постаје изузетно закашњело, а такође када види да ми је остало више здравља, кликнем на гледај оглас, али не ради, па кликнем на к и онда се појави оглас, али не не враћајте се игри ако можете да поправите те ствари, било би много боље
Када изведем 4. акцију на груди, одређени напад толико заостаје за мојом игром да је невероватно да је и даље забавно 3 🌟
уђем и избаци ме, можеш ли то да поправиш молим те. УФ БИЛО ЈЕ КАО ЈЕДИНА ИГРА КОЈА ЈЕ ДОБРА И НЕ РАДИ, Не труди се да набавиш ову игрицу, лоша је док је не поправе.
Не знам чија је била сјајна идеја да се лик натера да потрчи ка гледаоцу уместо да оде, али то је била ужасна одлука. Чини перспективу и дубину потпуно нечитљивим и чини игру апсолутно забавном за играње. Што је права штета јер има све одлике оригиналног и забавног тркача.
ЛОШЕ овај 1 непријатељ лети и буљи не жели да се мријести
Сваки пут када се појави неки додатак, не чујем ништа када се заврши
Ова игра доста заостаје, када покушам да играм да не реагује као сурфер у подземној железници, свиђа ми се франшиза, али ако решите проблем са кашњењем, заиста бих волео да играм ову кул игрицу. Без кашњења... ко
Заостаје у трећем чину, шеф Бендија хода по дасци и звук се гаси након реклама
Ова игра је невероватна, али неки напади касне са игром. Тренутно заглавио на Честеру.
Страшно. Очекивао сам боље од студија Јоеи Древ. Направили су хорор игру, лошију хорор игру и грешку. Нећу чак ни да кажем колико САТИ сам провео покушавајући да победим та проклета прса из поглавља 5, а све је то због тог напада са три новчића са кашњењем. Не бих ово препоручио многима.
Bendy in Nightmare Run Pelihalli kgeg
Разлог због којег сам ставио 3 звездице је тај што грешка када 3 ватрене лопте дођу на вас игра грешку, следећи разлог је што не могу да је оживим неће ми дозволити колико год пута притиснем.
Bendy in Nightmare Run 街機 qoib
Вау👍
АМАИЗИНГ
Игра добија једну звездицу док се не поправи тако да је покварена када се суочим са Цхестером када превучем када дођу 3 ватрене лопте, заостаје и неће се померити сваки пут када сам имао 3 здравља на њему и то је урадио
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds Simulacijske igre bgk
Страшно заостаје у 3. чину када груди бацају 3 ватрене лопте одједном. Толико заостаје да тешко можете померити лик да бисте прошли круг
Пише ух ох и поново се покреће сваки пут и не дозвољава ми да играм
То је у реду игра, само касни тако да брзо губим здравље када Честер пуца на мене
Добра игра..... са бубом, кад год чудовиште нешто баци, телефон се на секунду замрзне што отежава избегавање пројектила. Прилично сам сигуран да мој телефон нема никакве везе са тим...напомена 10плус.
Игра је заправо прилично забавна, али пошто сам је поново инсталирао више не ради. Игра се сада само стално поново покреће на мом Галаки Ноте 9.
Контроле су супер неодговарајуће. То чини игру нимало забавном. Да је то боље, била би одлична утакмица, али није.
Одлична игра и презентација, али као што су други истакли, додаци уклањају звук игре. А када први шеф испали своје 3 ватрене лопте(?), игра заостаје до нивоа који се не може играти.
Свиђа ми се једноставност и дизајн игре, али огласи су јако досадни и након једне репродукције губим звук у игри. Једини начин да се врати је да поново покренете апликацију. Заиста разочаравајуће након тако обећавајућег почетка.
Игра је одлична!... Осим кашњења, скоро ми је немогуће да узмем супу.
Свиђа ми се игра, проблем је што екран за учитавање траје предуго, што би сугерисало да се то исправи у ажурирању грешке