Post by avulraseting on Feb 16, 2022 13:34:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Force Reloaded ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Force Reloaded IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod מטבעות רבים ▞▞▞
▞▞▞ Sky Force Reloaded 2022 version ▞▞▞
מאוד אהבתי את המשחק הזה מאז שהוא יצא, מכיוון שהייתי גם מעריץ ענק של Sky Force Anniversary. אני יכול לומר שהמשחק הזה הוא באמת משעשע ובילוי טוב מאוד אם אתה משועמם. אבל החיסרון היחיד הוא שגרסת האנדרואיד של מטוס ה"Octopus" של Sky Force Reloaded שונה מהגרסאות האחרות (PC, Xbox וכו'). המטען שלו הוא פשוט רגיל ואינו משחרר נחיל של רקטות הרסניות, מקווה שהמפתחים יוכלו להוסיף את התכונה הזו בעתיד למשחק טוב יותר.
Sky Force Reloaded Arcade ywz
משחק מוצק. יורש ראוי לתואר הראשון שלו.
Sky Force Reloaded Zręcznościowe eap
לא אכפת לי לטחון אבל המשחק הזה יותר מדי. מאות הצגות ולשחק באותה רמה שוב ושוב זה פשוט משעמם. כל רמות התוכנית שלי הן 4 ו-5 ועדיין ברמה 12. אני, סוף סוף, מוריד את השדה על Lvl 5 ואני צריך להתחמק מהטיל הזה כל הזמן. יותר מדי. נמחק.
גרפיקה ומשחקיות טובים אבל עיצוב משחקים גרוע במיוחד. הם לא רוצים שנשחק את המשחק שלהם. אני מתכוון שאנחנו צריכים להשלים כל משימה כדי לפתוח רמות נוספות. אנחנו צריכים לשחק באותה רמה לפחות 5 או 10 פעמים. זה לא כיף בכלל.
עדיין המשחק הטוב ביותר מסוג r בחנות המשחקים לאחר שנים רבות. היזהרו מכל השיבוטים
שליטה בלתי אפשרית עבורי. אף מצב שליטה לא עובד מספיק טוב כדי שהמשחק יהיה ניתן לשחק בנוחות. במצב אחד, האצבע שלי נמצאת על גבי המטוס שלי ואני לא יכול לראות אותה. באחר, הרגישות נמוכה מדי, ואני צריך להרים את האצבע כל הזמן. חבל - מאוד רציתי לאהוב את המשחק הזה.
כיף
יריות אולד סקול פנטסטי! זה מאתגר מההתחלה ואתה באמת מתוגמל על שיפור הספינה והמיומנות שלך. מודעות אינן פולשניות ואתה לא נענש על הצלחה. כל משחק חופשי למשחק צריך לשאוף להיות כזה!
משחקים מרגישים טוב יותר וגם גרוע יותר מהמקור. הם הוסיפו הרבה דברים חדשים למצוא, אבל המשחק מרגיש יותר מדי עכשיו, במיוחד עם שמירה על מנגנון הנעילה הישן של רמת הכוכבים במקום - למרבה הפלא בעוד שזה עבד בגרסת 2014, הוא לא מתאים לגרסה הזו. יש לי קורטוב של חרטה של קונים על זה.
מה שאני אוהב במשחק הזה הוא הגרפיקה והסאונד. זה בהחלט מדהים אבל אני משחק Infinite Dreams Ins. משחק מאז עידן Symbian למעשה. אני מתגעגע למשחק כמו K-Rally, Explode Arena ו-Super Miners. אני מקווה ש-Infinite Dreams יכול ליצור את המשחק הזה גם באנדרואיד.. בבקשה.. אני מתגעגע למשחק הזה.. 😿
משחק מצוין. עם זאת, התחלתי לקבל את המודעות שלו צצות גם כשהמשחק היה סגור. מספר פעמים ביום (כולל כשמשתמשים במפות כדי להשיג לי מקומות) הכל היה מצטמצם בזמן שהמודעות מוצגות. מחיקת המשחק הייתה הדרך היחידה לעצור את זה
לא ניתן להתחבר לפייסבוק כדי להשתתף בטורניר
בלתי אפשרי להשבית את הרטט המתרחש כאשר אתה מקבל מכה. כמה קשה היה לחשוב על זה?
אני משחק במשחק הזה בעבר... עכשיו, הם מעלים את הקושי והופכים אותו לבלתי ניתן לשחק. אני אפילו לא יכול לעבור את שלב 10. זה כבר לא כיף. לשחק שוב ושוב ברמות נמוכות יותר כדי לקבל כוכבים לשדרוגים זה משעמם ומתסכל. אתה הורס משחק טוב ומושלם. משחקי PD קורסים לעתים קרובות מאוד.
מגניב ומהנה
הם רק רוצים את הכסף שלך. אפילו למקסם את הספינה שלך לא עוזר לך. עריכה: אתה רוצה שנשחק באותה רמה שוב ושוב כדי לשדרג וזה אפילו מהרמה הראשונה. אתה לא יכול לנצח את רמה 4 מבלי לשחק ב-3 הרמות הראשונות במשך כ-15 פעמים כל אחת כדי לקבל את ההתחלות הנדרשות לשדרוג, ובכך לאלץ את המשתמשים לרכוש עבור שדרוגים קלים. זה משהו שכדאי לך לבדוק.
בסך הכל משחק הגון. גרפיקה נהדרת. אין עלילה רק יורה ישר מלמעלה למטה. זה כמעט בלתי אפשרי לסיים את המשחק מבלי לשלם סכומים רבים עבור כוכבים להפעיל חוץ מאשר לחכות פרק זמן מטורף. ניסיתי להגיע הכי רחוק שאפשר אבל אחרי שהבנתי שאני אצטרך להוציא הרבה כסף שאני צריך לסיים אותו, המשחק איבד את המשיכה שלו. רציתי לראות את הרמה האחרונה ואת הסוף אז חיפשתי את זה ביוטיוב. זה נגמר. מעט מאוד בצורה של אאוטרו.
משחק נהדר. הרבה כיף להרוג זמן עם מינימום עסקאות מיקרו. פרסומות קצת מוגזמות, אבל לא סיבה לדאגה. הייתי מדורג 5 כוכבים אבל משום מה Note Stylus שלי לא תואם ואני נאלץ להשתמש באצבע שלי. חסימת אצבע את המסך מקשה על הגשמת יעדים מסוימים. יעדכן אם יתוקן. עריכה 22/12/19 - עדכן שימוש קבוע ב-S Pen. עודכן ל-5 כוכבים.
זה לוקח 4ever כדי לשדרג כלי נשק ואפילו צריך לשדרג את המגנט כדי לאסוף כוכבים יותר קל. מעט מדי רמות, אתה צריך לחכות לשחק ברגע שהמטוסים שלך נגמרים וחוזרים מאוד. יכול היה להיות משחק נהדר אחרת.
הייתי נותן למשחק הזה אולי 5 כוכבים אם הוא היה מפסיק לקרוס. השקעתי כמה דולרים כי אני אוהב את המשחק הזה אבל כבר קרסתי 4 פעמים ב-3 שעות. שלח 2 דוחות והשניים האחרים לא עלו לשלוח, אני מניח כי זה יותר פחות פשוט נסגר והלך למסך שחור. בבקשה תקן, אין לי את הבעיות האלה בזמן משחק ב-Xbox. אם אתה לא יכול לתקן בבקשה תן לי החזר אבל אני מעדיף לתקן את זה. דבר נוסף אם יש דרך להתאמת מסך בבקשה תגיד לי.
משביע באופן מוזר, מאתגר מאוד, גלילה אנכית. אור על מיקרוטרנזקציות, השבתת פרסומות לדעתי היא חובה (עולה $1.99) וכמו כל כך מעט כותרים בהפעלה לא מקוונת של אנדרואיד זמינה (כלומר שאתה יכול לשחק בלי להשתמש בתכונות רשת כלשהן שלא כמו כותרות משחקים חדשות יותר). גרפיקה מאוד נחמדה באנדרואיד ולמי שלא יודע המשחק הזה זמין בהרבה מאוד מכשירים. 60FPS ב-S8 ומעלה. סביר להניח שתגיע ל-60 אפילו במכשירים פחות חזקים למעט בשלבים מאוחרים יותר.
המשחק מדהים והגרפיקה הרבה יותר טובה מבעבר ב-Nokia Symbian OS אבל הבעיה היחידה היא "הבקרות קשות"!...אנא ספקו אפשרות לבחור "ג'ויסטיק וירטואלי" במשחק!... כי זה קשה מדי לעשות שלטו במטוס על ידי גרירת האגודל שלי מסביב למסך הגדול בגודל 6.5 אינץ' של הטלפון שלי!..... אנא הוסף את אפשרות הבקרה הזו של "*ג'ויסטיק וירטואלי*" זה!.. תשובה חדשה:- לא, ניסיתי את אפשרות הבקרה השנייה גם אבל זה עדיין קשה בגלל כשהייתי צריך להחזיר את המטוס לאחור
משחק טוב ומהנה עם גרפיקה הגונה, עם זאת, נראה שהמפתחים לא רוצים לתת לך לשחק בו. יש לך רק 10 חיים, לאחר מכן אתה מקבל 3 מודעות לצפייה עבור כל חיים עוקבים, ואז אתה חייב לחכות שעה לחיים אחרים או שאתה משלם כסף. תתבייש למפתח על הטקטיקות החמדניות והגוזלות האלה. לפחות תן לי לקנות את המשחק על הסף, לא לנעול הכל מאחורי מיקרוטרנזקציות מטופשות.
משחק נחמד. אבל כמעט בלתי אפשרי לעבור את הרמות מבלי לשלם על שדרוגים. גם אז, השדרוגים מוסיפים מעט מאוד ערך מצטבר ואתה צריך להמשיך לשלם עבור אינסוף רמות של שדרוגים. בקרוב תגלה ששילמת הון תועפות ועדיין בקושי עברת 3 או 4 רמות.
המשחק הזה הוא המשחק. אבל לפעמים פשוט צריך לתלות. מראה "מתחילים" ופס אפור וזהו. לאחר מכן הצג את הלוגו של IDreams והוקפא. רַחֲמִים.
Sky Force Reloaded Arcade choe
נטען מחדש הוא מטומטם. אפילו למבוגרים זה קשה בהשוואה למקורי כוח השמים. הילדים שלי שיחקו עם כוכבים ללא הגבלה ועד 11 רמות ומשחקים אמרו לי להסיר את ההתקנה. בלי כוכבים בלתי מוגבלים זה משחק בלתי אפשרי. זה מבאס ואני מסיר את ההתקנה. אם אתה רוצה לשחק מקורי. שם בלי צ'יטים הצלחנו לשחק בכל הרמות עד הסוף של הסרטון....
Sky Force Reloaded આર્કેડ znme
אני לא יודע מה הבעיה..... אבל הורדתי משחק אחרי הרבה זמן... ובמקום להמשיך מהמקום שעזבתי בפעם הקודמת...אני צריך לשחק את המשחק מרמה 1.... למרות שהגוגל פליי שלי מחובר Ane במשחק גוגל פליי מציג רמה 19....אבל אני צריך לשחק ולשדרג את המטוס מ-ground zero...ואני פשוט שונא את זה.....אתם בהחלט צריכים לתקן את בעיה מה שלא תהיה!!!
משחק נהדר! אבל מאז עדכון אנדרואיד המשחק שלי קורס לאחר צפייה בסרטונים. יהיה חמישה כוכבים אלמלא זה.
משחק מדהים!
ממכר מאוד...אחד הטובים ביותר
זה כיף לשחק אבל עכשיו ברמות מטורפות זה לא יזכה אותי על No Damage בסוף כשאני ב-100% בריאות. די קשה להשיג מספיק מדליות כדי לעלות לשלב הבא אם המשחק לא ייתן לי את מה שמגיע לי.
גרפיקה, סאונד ומשחק טובים. אבל ההסתמכות על כוכבים לשדרוג מטוסים הופכת למייגעת מאוד והרצון לשחק במשחק יורד משמעותית. אני באמת משתעמם אחרי משימה אחת כי לוקח יותר מדי זמן לשדרג למטוס טוב יותר וכמעט בלתי אפשרי למצוא חלקי מטוס חדשים. לאחרונה אני תמיד מקבל כרטיסים זמניים משעממים עם מודעת הווידאו שאתה יכול לראות כדי לקבל מתנות במקום כוכבים. למה זה כך? האם המפתחים חמדנים ורוצים שאקנה כוכבים? לא אני לא אקנה!
מצויין
היי אז הגרפיקה מעולה המשחק טוב והתגמולים במודעה לא קיימים. צפייה במודעות לא תעניק לך את הבונוס המובטח. גם המתנה היומית מצפייה במודעות לא תופיע. בעיקרון של המודעות ופשוט לשחק בזה זה בדרך כלל מתגמל מספיק. 2 כוכבים על כך שאין לך את הקקי בקבוצה.
הגרפיקה נהדרת וכך גם המשחק אבל אני צריך לשחק שוב באותה רמה כל כך הרבה פעמים. לעולם אל תרגיש שאני יכול להתקדם. לא יכול ליהנות ממשחק למרות שקניתי את הכפיל כוכב מיד ורכשתי כוכבים נוספים.
משחק טוב, אבל משעמם מהר.
Braindom 2: Brain Teaser Games Igre riječima wfmm
P.S. לא כל כוחות בריאות נותנים לך בריאות!!! משחק טוב - חבל על הפרסומות. יש סט ספציפי של פרסומות שהמשחק משחק, אבל כאשר אתה לוחץ על ה-X הקטן בפינה, המסך מתרוקן ואתה צריך לסגור את האפליקציה ואז להפעיל אותה מחדש. זה יכול לקחת קצת זמן, וכשהפרסומות מגיעות כמעט אחרי כל משחק, זה יכול לגרום ל-3-4 דקות בין כל משחק, ובהתאם לקושי המשחק עשוי להימשך רק כמה שניות. אם הם מסדרים את זה, בקלות 5 כוכבים.
אני מצטער לומר אבל אין ממש משחקיות. כל מה שהמשחק הזה הוא לחזור על אותן 3~4 רמות שוב ושוב, לעשות את הדבר המינימלי ביותר שכן הן לא נותנות לך שום דבר בחינם אלא אם כן אתה משלם. חזור על זה כאילו 100 פעמים תתחיל להסתדר עם הספינה שלך לעבור לשלב הבא כדי לעשות את זה עוד 100 פעמים...משחק ממש גרוע! הימנע מחמדנות זו עריכה: כמובן שהמפתחים לא יסכימו עם לקוח מכיוון שהם לא יכולים למכור את תאוות הבצע שלהם אם כן 🤷🏻♂️
אהבתי את המשחק הזה פעם .. עדיין הוא מקסים עם אותה גרפיקה נהדרת. אבל הפרסומות קצת כואבות, מיד אחרי כל משחק זה קצת מעצבן.
מעולם לא ראיתי משחק שלא רוצה שתשחק בו יותר. יש פרמיה כל הזמן לא מצליחה ואם אתה לא משחק טוב כדי לשחק שוב אתה צריך לשלם את המחיר. לא בטוח אם אני מסכים עם מודל המשחקים, אני מעדיף להסיר את ההתקנה ולעבור למשחק אחר.
התקנתי מחדש את המשחק לאחר זמן מה. כל הרכישות והתקדמות המשחק שלי אבדו. ניסיתי לשחזר רכישות, אבל לא אומר שום דבר לשחזר. עריכה: פנו לתמיכה והם הצליחו לשחזר הכל בהתאם.
שיחקתי במשחק המקורי של 2004 כשהייתי בערך 7/8 ולעזאזל, שני המשחקים החדשים האלה בשבילי הם נוסטלגיה צרופה. תודה רבה שהכנת את זה. נ.ב.: לא הייתה לי הזדמנות לשחק את סרט ההמשך של Sky Force 2004 אז לגלות שיש אחד כזה זו די הפתעה
גרפיקה מגניבה אבל זה צריך יותר רמות. הצורך לשחק באותן רמות שוב ושוב, אפילו בקושי מוגבר, מזדקן ממש מהר.
כוכב אחד בשל העובדה ש-dev משתמש כעת במודעות לעתים קרובות יותר מבעבר ובגלל העובדה שלמפתח יש את "חנות המשחקים" סמויה בתפריט שדרוג ספינת החלל (זה צריך להיות בתפריט הראשי), הכוכב האחד הוא על שאמרת לי "תודה על המשוב שלך" (זה בעצם אומר ללקוח "יכול להיות שפחות אכפת ממך") במקום "צר לנו לשמוע שאתה מתקשה למצוא את האפשרות, אתה יכול למצוא אותה תחת... .", שירות לקוחות פתטי למשחק כל כך נהדר!
לאותם אנשים שמתלוננים על הפרסומות. אני לא עובד בחינם. אתה לא עובד בחינם. למה המפתח צריך לעבוד בחינם? אם הפרסומות מפריעות לך, פשוט שלם את ה-$2 עבור המשחק. יתרונות: משחק ממכר. חסרונות: כל רמה היא הרבה יותר קשה מהשנייה גורמת לך לחזור על רמות רבות כדי שתוכל לקבל את השדרוגים הדרושים כדי להשלים את השלב הבא בפועל. וזה בסדר במידה מסוימת, אבל נראה שהמשחק הזה עושה את זה קצת יותר ממה שהייתי רוצה.
לא טוב כמו המקור. הגרפיקה בערך זהה אבל היא הרבה יותר קשה מהמקור. טחנתי כבר ימים כדי לעבור את השלב השלישי. וקניתי את הכוכבים הכפולים.
נחמד
עשוי להפליא וכל הכבוד לתמיכה בקצב רענון גבוה! הדבר שמונע ממנו ציון מושלם הוא שאתה צריך לשחק מחדש כאשר אתה מתקין מחדש את המשחק לראשונה במכשיר אחר. כמו כן, יש חוסר בתמיכה בתצוגה בדמעות. אגב, הגרסה ב-Nintendo Switch טובה בקילומטרים מאשר באנדרואיד וב-iOS. סנכרון פייסבוק לא נתמך עד עכשיו.