Post by avulraseting on Feb 16, 2022 13:37:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crab War: Idle Swarm Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crab War: Idle Swarm Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack tokenek ▞▞▞
▞▞▞ Crab War: Idle Swarm Evolution 2022 version ▞▞▞
Eleinte jó, de aztán nagyon ismétlődővé válik. Nem tudok közel kerülni a jó rákokhoz. A rákoknak egészséggel kell rendelkezniük, és harcolniuk kell ahelyett, hogy a rosszfiúkba futnának és felrobbannának.
A játék nagyszerű és addiktív. De van egy probléma. Egy Burrower Crab segítségével a 806-os szintre vittem, mert 706-on voltam. Nem tudtam megölni egyetlen hüllőt sem, mert a rákjaim nem okoztak elég sebzést. Én sem találok módot arra, hogy visszatérjek egy korábbi szintre. Ha nem tudok hüllőt megölni, aranyat sem kaphatok.. Sajnos ezután abba kellett hagynom a játékot.
Helo A jade laser 2. Alkalommal f*gyott be, amint vége lett a runak gyűjtésének, nem tudok rákattintani a skarabeusra és így nem is aktiválódik. Nem tudom, hogy a játék készítői által e, de a kérés után 3 órán belül aktiválódott. Csak negyede runam sincs meg... Megoldották, köszönöm.
ez egy nagyon szép játék, és nincs túl sok kiegészítés, szóval nagyon jó élményt nyújt. Nem öt az ötből, mert kicsit ismétlődő, de egyébként viszonylag jó játék.
크랩 전쟁 (Crab War) 어드벤처 qdva
Battle of Warships: Naval Blitz Action zztp
Ez a játék nagyon szórakoztató, de az egyetlen dolog, ami visszatart az 5 csillagostól, az a tény, hogy nem tudom teljesen újraindítani. Azon játékosok közé tartozom, akik egy időre kihagynak egy játékot, és visszajönnek, amikor visszajövök. Szeretném visszanyerni azt a szórakoztató élményt, amit a kezdetektől kaptam.
Szóval láthatóan RESET kell a fejlődésemet csak azért, hogy a koponyapoloska ne lopja el az egyik gyöngyömet valahányszor véletlenül ráütök??? Jaj??
Ez a játék fantasztikus, de csak néhány rákminion faj volt benne, szóval ez jóval kevesebb, és hozzáadhatnál néhány mini játékot is, hogy így szórakoztatóbb legyen!
Tréfálsz velem? Ez a játék ingyenes tápellátást ad, lecsökkenti a fényerőt, hogy ébren tartsa az akkumulátort 5 perc után, és valószínűleg még sok minden más. Ráadásul valamiért nincs sok hirdetés, és ha van, akkor alapvetően opcionálisak. A fejlesztők:10/10 boldogulni fognak
A játék nem nyitja meg, mondván, hogy frissítenem kell a legújabb verziót BT A legújabb verzióval játszom, akkor nem nyílik meg?
Annyira IMÁDOM ezt a játékot, mert szeretem, ahogy a rákok néznek ki a játékban. Ezt a játékot is 5 csillagos minősítéssel fogom értékelni, így remélem, tetszett az értékelésem. Úgyhogy rájöttem, hogy az aranysugár a kedvencem, amit a gyöngyeimmel vásárolok, ezért csak a gyöngyeimet költöm rá, hacsak nem lesz frissítés jobb cuccokkal, mint az aranysugár, de ennyit fogok mondani. ehhez a felülvizsgálathoz. Érezd jól magad. De ezt el kell mondanom: nem veszek semmit valódi pénzemből, viszlát!!
Szerintem ez egy nagyon ügyes időmúló. Szerintem a grafika nagyon merész és színes, és ez az, amit szeretek ebben a játékban. Ráadásul szórakoztató
Hol vannak a gemek?
Lassan megy, de szórakoztató. Sok kiegészítéshez
Crab War: Idle Swarm Evolution Aventură yns
Nagyon tetszik elvagyok vele nqgyon!
Crab War: Idle Swarm Evolution Petualangan zoqy
Nekem nem fog letölteni, kérlek javítsd ki!!
Nem tudom , hogy mit is mondjak erre ajátékra^.^
IMÁDOM a rákokat, a jó grafikát, a szórakoztató effektusokat és az 1 vs 1 harcok népszerű ötletét. Kivéve, ha GIGANTIKUS „gyík” lényekkel harcolsz... és megvan a képességed, hogy frissítsd a rákot, amivel lövöldözöl (igen, te is) olvasd el jól! X> I love it) a lénynél, miután elég XP-t és lvl-t kaptál! Nagyon aranyos..buta.. Szórakoztató.. Nagyon tetszik XD Próbáld ki!
A hirdetések eltávolításához szükséges előfizetés miatt 2 csillagra módosítottam az értékelésemet. A hirdetések eltávolításának egyszeri vásárlásnak kell lennie.
Nem jó. Annyira unalmas és ismétlődő, és azt hiszem, kéztőalagút adott. Nincs benne stratégia vagy logika, csak spam kattintás.
időmérés, de ismétlődő.... olyan unalmas
Évekkel ezelőtt játszottam ezzel a játékkal. Újra letöltöm. Ez a játék a Goat.
Eddig nagyon élveztem a játékot. Épp ma kaptam meg, és azon kapom magam, hogy elmerültem. Kellemes, hogy egyforma fejlődést érhetek el, miközben nem nézem vagy távol vagyok az alkalmazástól. Nem érzem úgy, hogy napokat kell várnom egy dolog frissítésére. A játékok mechanikája is értelmes, de elég egyedi ahhoz, hogy érdekes legyen.
Tetszik ez a játék és szép
Kétszer is próbálkoztam de nem indult be😕😕😕😟😟😟
Jó, de amikor a 3. műtermék feladaton dolgoztam, hogy belépjek a hüllők országába, amikor a hüllők földjére akarok lépni, a telefonom csak késéskor és automatikusan kilép a játékból, de szeretném befejezni a 3. műtermék feladatot, de amikor Eltávolítottam és újratelepítettem, ugyanaz történik újra, szóval meg tudod változtatni a műtermék feladatot, és belépsz a hüllők földjére valamilyen más feladatra.
Ma korábban hagytam egy nagyszerű értékelést, amelyet most eltávolítok, megnyitottam a játékot, és rájöttem, hogy több mint 8 órát veszítettem az előrehaladásból. ez egy szórakoztató játék, de nem játszok olyasvalamivel, ami törölte a fejlődésemet.
Nagyon jó volt
Lehet, hogy ingyenesen játszhatsz, de ez évekig tart! és a rákok egy pillanatra hűvösen néznek ki. Nem akarom utálni ezt a játékot, mert nyilvánvaló, hogy rengeteg munka van benne. De ne üvöltözz mindenkivel és az anyjával, aki játszik ezzel a játékkal, hogy milyen eredeti és menő a játékod. folytasd a jó munkát, de próbálj változtatni a módszereiden.
igazán addiktív és szórakoztató! remek időgyilkos meg minden. az egyetlen dolog az, hogy egy kicsit nehéz sok aranyat szerezni, de még mindig nagyon szórakoztató. ajánlaná.
Főnök vagyok a htis játéknál, mint egymilliárd aranyom van
Érdekes feltevés, de a gyors az első óra után hiányzik. *frissítés egy csillagra. Ha már az 1. órában unalmassá válik, miért foglalkoznék azzal, hogy elmondjam, hogyan készítsd el a TE játékodat?
Egyszerű és nagyszerű
Semmi értelme
Egy igazán élvezetes játék