Post by avulraseting on Feb 16, 2022 13:43:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Chef - Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Chef - Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ piiramatu kristallide häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Chef - Food Fever 2022 version ▞▞▞
Andsin sellele kaks tärni, sest mäng on nii huvitav
Lõbus, põnev, aeganõudev
ugjlkg. liilia aita neerud sind
Prügimäng, see ei tööta, nii et parandage see palun, ma ei saa lasta oma andmetel raisku minna
Ma armastan selle mängu igat taset, see on mu lemmik toidupalaviku mäng. Ainus kurb osa selles on see, et see lõpeb tasemel 200, soovin, et oleks rohkem tasemeid, ma ei saanud sellest mängust küllalt. Au selle mängu looja.. Ma kutsun teid üles tegema rohkem selliseid mänge või värskendama selle uut versiooni, millel on pärast 200. taset rohkem tasemeid, tänan teid.
Nii hea mäng meeldib :-) :-)
See rakendus on parim toiduvalmistamismäng, mis mulle meeldib, 😍😍😍
Esmaspäev gggdhjhdhnk sa uhhhhm jah, ma arvan, et ma näen, et lisatud fail on skannitud pilt PDF-i t-särgis ja tõenäoliselt on teil hea aeg vaadata, kui teil on küsimusi või muresid, palun külastage pistikprogrammi seadeid selle jaoks on hea aeg et näha, kas teil on küsimusi või muresid, külastage selle pistikprogrammi sätteid on õige aeg vaadata, kui teil on küsimusi või muresid, palun külastage selle pistikprogrammi seadeid on õige aeg vaadata, kas teil on küsimusi või muresid lk
See on väga halb mäng, väga lõtv
Ma tõesti armastan seda mängu! Palun ärge kunagi muutke seda, välja arvatud selleks, et MJ ilmuks sagedamini!!! See on parim kokkamismäng, mida seni mänginud olen.
Ma vihkan seda pärast 35. taset, ülejäänud tasemed vajavad Interneti-ühendust isegi pärast allalaadimist. Ma tunnen isegi kurbust ja viha, et vaatan läbi aegade halvima rakenduse. SUL OLI SELLEGA PAREM TÖÖTADA
See mäng on kinni jäänud 23 tasemele.
Väga tore mäng💜💜
Cooking Chef - Food Fever আর্কেড llsr
Mulle meeldis see mäng, kuid minu probleem on praegu selles, et olen 380. tasemel kinni. Ma ei tea, miks. Kas jätk tuleb??? Pls. Aitäh siis.
See on väga huvitav
Plants vs. Zombies FREE استراتژی zbd
Reklaamid, mis ei luba mängu jätkata. Kui ma väsin reklaamidest väljumast, väljub see mängust täielikult. Pärast seda taset ma ei suutnud. Pettunud.
See mäng on lahe
Palun, mis tasemel mäng lõppes. Sest ma olen jäänud tasemele 358 kinni.
Aşçıbaşı - Yemek Ateşi Arcade wnhi
Parim mäng, mida ma kunagi näinud olen
Ma nautisin mängu, kuni see lihtsalt peatus.
Sa oled kõige rumalam ja kirjaoskamatu inimene, kes seda teeb, kes ei tea, et Gandhiji on vägivallatuse preester, selles rakenduses tuleb Gandhiji lõpuks ja võtab kana ja hot dogi. Häbi, kui sa kingid selle imelise asja.😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
Mulle meeldib see mäng
Hämmastav. Mulle väga meeldib, kui menüüd muutuvad. Väga lõbus on serveerida erinevaid toite. Mulle meeldib ka see, kuidas sisestate mõned kuulsad inimesed eriklientidena.
See mäng tekitab segadust, kui olete hõivatud ühe kliendiga, kes valmistab oma toitu, teine klient saab oma metsa, sest mõlemad saavad sama ja siis ebaõnnestub mäng, mis pole üldse hea mäng.
VÄGA VÄGA HEA MÄNG
Ei tööta ja lööb välja
Ma arvan, et selles mängus ei saa koostisosi uuendada 🤷🤷🤷🤷 kui ma vaatasin teisi restorane, siis ikka ja jälle on sama asi sõõrikupood ja hommikusöögipood 😒😒😒😒😒
Mäng on huvitav, kuid mulle ei meeldi, kui see on kuiv 😪😪😪🤤
See on hea, aga sa peaksid selle huvitavamaks tegema 😕😕😕😕😕😕
koka toidu valmistamine
Cooking Chef _ Toit Väga Cooking butifull
Hämmastav mäng peab seda proovima
Siiani lihtne, kuid ma tean, et need mängud on väga konkurentsivõimelised. Ma armastan väljakutseid.
Minu arvustuse muutmine. Saate teha muid toite! Mulle meeldib, et see ei ole rahanäljas mäng ja saate üsna lihtsalt edasi liikuda. See oli selline mäng, mida ma otsisin!
Tere Baji
See on nii väga imeline mäng
Tore mäng, aga millal see jätkub? Pärast 200. taset pole midagi
Pärast 30. taset vajab see andmeid, nii et see on räpane mäng
Nagu see mäng. Nii hea.
Reshma mäng super indha mäng yanaku romba pudkum
See on vapustav
Mäng on väga hea, kuid seda tuli värskendada
Hea mäng ja parim mäng
Cooking chef - Food Fever Arcade pot
HEA mäng HEAD mängude värskendused ja kahanevas järjekorras nangi
See on suurepärane mäng. Lihtne käsitseda. Ära pea mängimiseks raha kulutama, kui oled väga kiire
See oli tõesti suurepärane